Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις με τον Πάνο Αδαμόπουλο μετά το χωρισμό τους

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις με τον Πάνο Αδαμόπουλο μετά το χωρισμό τους

Όπως έχει γίνει γνωστό, χωριστούς δρόμους επέλεξαν να τραβήξουν η Δανάη Μπάρκα και ο σύντροφός της Πάνος Αδαμόπουλος, μετά από 8 χρόνια σχέσης.

Η είδηση του χωρισμού της έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες και η Δανάη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις με την πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έδειξε πως σήμερα συνομίλησε με βίντεο κλήση με τον Πάνο Αδαμόπουλο, αποκαλύπτοντας πως έχουν ακόμα πολύ καλές σχέσεις μετά το χωρισμό.

Μάλιστα, στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα έγραψε: «Όταν με έναν άνθρωπο έχεις μεγαλώσει μαζί, έχετε ζήσει στο ίδιο σπίτι 8 χρόνια και έχετε κάνει τα πάντα μαζί δεν μπορείς να μην τον έχεις στη ζωή σου (Αναλόγως φυσικά τη συγκυρία) . Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει φυσικά. Εμείς όμως έχουμε αυτή την ανάγκη. Να αγαπιόμαστε, να έχουμε επικοινωνία, να βλέπουμε τα σκυλάκια μας φυσικά συχνά και να είμαστε οκ, θέτοντας όρια σαφώς. Ο καθένας είναι ωραίο να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί χωρίς να ακολουθεί “πρέπει” ή “τι θα πει ο κόσμος”».