Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά στις κατηγορίες ότι υπερπροβάλλουν με τον Σάκη Τανιμανίδη την προσωπική τους ζωή

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά στις κατηγορίες ότι υπερπροβάλλουν με τον Σάκη Τανιμανίδη την προσωπική τους ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα με τα δίδυμα κορίτσια της, το νέο σπίτι που μετακόμισαν, αλλά και τα επιχειρηματικά της βήματα.

Ενώ η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε και σε όσους κατηγορούν εκείνη και τον Σάκη Τανιμανίδη ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό» ανέφερε η Χριστίνα και πρόσθεσε:

«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη».