Η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε το λόγο που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της

Η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε το λόγο που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Χριστίνα Αλούπη που μετά από πολλά χρόνια στην Αμερική επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της.

«Έλειπα από 13 χρόνια από την Ελλάδα, από τον Ιανουάριο του 2010 και προσπαθώ να επιστρέψω εδώ και δέκα χρόνια. Λόγω κορονοϊού, αλλά είπαμε φέτος τέρμα. Φέτος θα γίνει αλλά κι εγώ μέχρι τελευταία στιγμή που άνοιξα τις κούτες να μαζεύω έλεγα πως κι εγώ δεν το πιστεύω. Έλεγα είναι αλήθεια; Δεν γίνεται, κάτι θα γίνει πάλι και θα χαλάσει. Για μένα είναι σοκ που βρίσκομαι εδώ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει», είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Όσο για τους λόγους που ώθησαν την Χριστίνα Αλούπη και τον σύζυγό της να πάρουν την μεγάλη απόφαση, αποκάλυψε: «Σκεφτόμουν ότι το παιδί θα πάει σχολείο. Και που ξέρω εγώ εάν ο επόμενος πυροβολισμός είναι στο σχολείο του παιδιού μου; Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες; Πόσες φορές έχουν μπει σε σούπερ μάρκετ και έχουν θερίσει κόσμο… Μια φορά είχα μπει σε σούπερ μάρκετ και λέω έχει γούστο κανένας».