Η Cameron Diaz επιστρέφει στην υποκριτική μετά από οκτώ χρόνια αποχής

Cameron-Diaz-250x250.png

Όπως φαίνεται, μετά από χρόνια απουσίας, η Cameron Diaz επέστρεψε στην υποκριτική.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επερχόμενη κωμική ταινία δράσης «Back in Action» σε σκηνοθεσία του Σεθ Γκόρντον, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix.

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα για αυτή την επιστροφή, καθώς της φαίνεται πως πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν.

Παρά το γεγονός ότι η Diaz δεν έχει υποδυθεί κάποιον ρόλο από το 2014 στη μουσική παραγωγή «Annie», παραδέχεται πως κάποια πράγματα έχουν παραμείνει στη μνήμη της.

«Νιώθω και νευρική και ενθουσιασμένη. Υπάρχει κατά κάποιον τρόπο η μνήμη, το έκανα για κάποιον καιρό και σαν διαδικασία, μου έχει μείνει. Αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά», δήλωσε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Έχω κάνει επίσης, άλλες δύο ταινίες με τον Τζέιμι Φοξ, γεγονός που είναι εκπληκτικό. Η τελευταία που έκανα ήταν μαζί του και η πρώτη ταινία της επιστροφής, επίσης μαζί του. Είναι υπέροχος. Είναι τόσο εύκολο να δουλέψεις μαζί του, είναι επαγγελματίας και πολύ ταλαντούχος. Και το να μπορέσω να δουλέψω μαζί του ξανά θα είναι πολύ διασκεδαστικό».

Τέλος, η Cameron Diaz παραδέχτηκε πως το μόνο που την αγχώνει είναι το αν θα μπορεί τελικά, να «ακολουθήσει» τον Jamie Foxx στην ταινία, καθώς «είναι σαν άλογο κούρσας» κι εκείνη απέχει χρόνια από το αντικείμενο.

«Θέλω να μπορώ να τον στηρίξω. Είμαι λίγο νευρική σχετικά με αυτό», είπε κλείνοντας.