Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της Britney Spears με τον Sam Asghari

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της Britney Spears με τον Sam Asghari

Όπως έγινε γνωστό, εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση της Britney Spears και του Sam Asghari για την απόφαση τους να χωρίσουν, σύμφωνα με τα όσα λένε τα διεθνή Μέσα, οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Μάλιστα, έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, δείχνουν ότι διατήρησαν τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου κάτι που βοήθησε το διαζύγιο να διευθετηθεί «φιλικά».

Ενώ η Britney Spears θα κρατήσει «διάφορα κοσμήματα» και άλλα προσωπικά αντικείμενα, σύμφωνα με τα έγγραφα, καθώς και τα κέρδη που έβγαλε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο του ζευγαριού.

Ωστόσο, τα πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία, όπως αναφέρουν τα σχετικά έγγραφα, θα μοιραστούν σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Η Britney συνεχίζει να γυρίζει σελίδα – οι ιστορίες ότι χρεοκόπησε είναι γελοίες και αποδεδειγμένα ψευδείς», είπε αποκλειστικά πηγή στο Page Six.

«Αν και απολαμβάνει πολυτελή ταξίδια ως αποτέλεσμα της σκληρά κερδισμένης ελευθερίας της, είχε μια συμφωνία-ορόσημο για το βιβλίο της από την οποία θα κερδίζει για πολύ καιρό και ο ουρανός είναι το ταβάνι όσον αφορά την κερδοφόρα δύναμή της, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών δικαιωμάτων για το “Woman in Me”. Και ευτυχώς ένα αρραγές προγαμιαίο συμβόλαιο», αναφέρει.