Η Britney Spears ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Η Britney Spears ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Britney Spears ήταν έγκυος και ανυπομονούσε να υποδεχτεί το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Μάλιστα, η 40χρονη pop star είχε κάνει γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αυτή τη φορά, η Spears που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως απέβαλλε.

Συγκεκριμένα η Britney Spears μέσα από ένα ιδιαίτερο κείμενο θέλησε να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση ή όχι, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα.

Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή», έγραψε η Britney Spears στην λεζάντα του post της.