Η Lizzo ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία | Η ανάρτηση της

Η Lizzo ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία | Η ανάρτηση της

Με μια ανάρτηση στα social media, η Lizzo ανακοίνωσε ότι “παραιτείται” από τη μουσική βιομηχανία, λίγους μήνες αφότου πρώην χορευτές της την κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση, body shaming και δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα η 35χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια δήλωση στο Instagram της, ενημερώνοντας τους followers της πως: «Έχω βαρεθεί να ανέχομαι να με σέρνουν όλοι στη ζωή μου και στο διαδίκτυο».

Ενώ όπως γράφει η Lizzo μεταξύ άλλων, δεν ανέχεται να γράφουν ψέματα για εκείνη στο διαδίκτυο και να μην τη σέβονται, ειδικότερα άνθρωποι που δεν τη γνωρίζουν.

«Έχω βαρεθεί να ανέχομαι να με εξευτελίζουν στο διαδίκτυο. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους καλύτερους, να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει καλύτερος από ό,τι τον βρήκα. Αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει σε αυτό. Έρχομαι συνεχώς αντιμέτωπη με ψέματα που λέγονται για μένα για να πάρουν δόξα και προβολές. Ο χαρακτήρας μου διαλύεται από ανθρώπους που δεν με ξέρουν και δεν σέβονται το όνομά μου. Δεν υπέγραψα για αυτά τα χάλια. Παραιτούμαι» έγραψε η Lizzo.