Η ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την ανάρτηση που έκανε για άρθρο για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Η ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την ανάρτηση που έκανε για άρθρο για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα και ξέσπασε με αφορμή ένα άρθρο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και σχολίαζε την διαφορά ηλικίας της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

«Μέσα από αυτή την τοποθέτηση, γιατί αναφέρθηκες στο post που είχα κάνει για τη διαφορά ηλικίας, όπου εγώ δεν το έχω κρύψει, δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά. Δεν είναι κάτι που με έθιξε επειδή το άκουσα πρώτη φορά. Εγώ αυτοσαρκάζομαι κιόλας γιατί λέω ότι σε αυτό που άλλοι βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό. Και πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτό και δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος.

Εγώ εκεί μένω, ότι δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Από τη στιγμή που δεν έχω εγώ, γιατί έχει ο άλλος; Γιατί να σχολιάζει το 2022 αν ένα ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάνω είτε η γυναίκα είτε ο άντρας; Το συγκεκριμένο site, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε κάνει συστηματικά άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, το ίδιο άρθρο, με άλλη αφορμή και για άλλες παρουσιάστριες», είπε η Ελεονώρα.