Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τη Δανάη Μπάρκα, παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο frontman του συγκροτήματος, Onirama, μεταξύ άλλων μίλησε για το τραγούδι που δεν έλαβε την αναγνωρισιμότητα που του άξιζε, για την τηλεόραση και για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με την μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά, τους ήρθε ουρανοκατέβατο. Στο ξεκίνημα των «Οnirama» οι δισκογραφικές μας απέρριπταν, γιατί δεν μοιάζαμε με άλλα συγκροτήματα, όπως οι «Μπλε» ή οι C:Real».

Ενώ για τις φοβίες του και το πώς το διαχειρίστηκε, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Έχω πολλές φοβίες, η μοναξιά είναι κάτι που με βασανίζει. Είμαι μοναχικός τύπος, άλλα φοβάμαι τη μοναξιά, όταν έρχεται χωρίς να την επιλέξω. Με διαλύει».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί: «Θα έκανα ξανά τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι κοντά σε εμένα και να αισθάνομαι ασφάλεια. Στο παρελθόν είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι που είναι πιο κοντά σε μένα, όπως μουσικό ή ταξιδιωτικό».