Η αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τις αρχές της συνεργασίας του με την Ανθή Βούλγαρη

Η αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τις αρχές της συνεργασίας του με την Ανθή Βούλγαρη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα και την οικογένειά του, στα «πισώπλατα μαχαιρώματα» στο χώρο της δημοσιογραφίας, τις δύσκολες συνεργασίες, αλλά και τη σχέση του με την Ανθή Βούλγαρη, η οποία είναι το ταίρι του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Κλείνω 35 χρόνια στη δημοσιογραφία, στην αρχή ήταν δύσκολα, μετά πιο εύκολα. Όταν μπαίναμε στη δημοσιογραφία ήμασταν 2-3 χρόνια άμισθοι και αν σε έπαιρναν άμισθο είχες μεγάλη τύχη. Η δημοσιογραφία είναι έρωτας. Όταν ξεκινούσα τη δημοσιογραφία, δούλευα στα ναυτιλιακά στον Πειραιά. Ήταν καλή δουλειά.

Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε τροφοδοσίες πλοίων, σε διάφορες δουλειές. Από 16-17 χρονών δούλευα. Η πρώτη φορά που μπήκε το όνομά μου σε άρθρο ήταν σε κάτι ανακοινώσεις και κάτι φαρμακεία. Κάναμε ό,τι συμπληρωματική δουλειά υπήρχε. Μου ανέθεσαν να πάω στη Βουλγαρία για έναν γιατρό που θεράπευε τον καρκίνο. Πήγα για 8 ώρες και έγραφα για 3 εβδομάδες. Ήταν μεγάλη επιτυχία αυτό το θέμα, είχε κάνει πάταγο.

Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε. Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική. Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε το γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα. Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα.

Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά» εξομολογήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Όσο για την συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη, είπε: «Η γνωριμία μας έγινε πριν 4 σεζόν. Η Ανθή έβγαινε στην εκπομπή και έκανε μια στήλη των social media. Στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Την πρώτη χρονιά αυτό. Μετά, τη δεύτερη χρονιά που εγώ έκανα το πολύ πρωινό στο Open, εγώ τους είχα προτείνει να πάρω την Ανθή. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όπως κι εγώ τη φρεσκάδα που έφερνε αυτό το νεανικό. Αυτό πήγε πολύ καλά και μετά τα έφερε έτσι η ζωή που συναντηθήκαμε στο Mega».