Η αποκάλυψη του Χρήστου Σπανού για την γέννηση της κόρης του, Μαρίνας

Η αποκάλυψη του Χρήστου Σπανού για την γέννηση της κόρης του, Μαρίνας

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν, παραχώρησε ο Χρήστος Σπανός.

«Ως παιδί δεν είχα φοβίες. Νομίζω ότι οι φοβίες μου γεννήθηκαν μετά, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη μου. Άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαι καλά γιατί πρέπει να μεγαλώσω ένα παιδί, να σκέφτομαι ότι πρέπει να ανταπεξέλθω σε αυτές τις νέες υποχρεώσεις. Το πρώτο μπάνιο της κόρης μου, στον νιπτήρα, της το έκανα εγώ, δεν φοβόμουν τέτοια πράγματα καθόλου» είπε ο Χρήστος Σπανός και συνέχισε λέγοντας:

«Ο έρωτας, είναι δύναμη και ορμή από τη μια, και φοβία από την άλλη. Όταν είσαι ερωτευμένος φοβάσαι μην τον χάσεις τον άλλον, μην τελειώσει όλο αυτό. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Όταν θέλω κάτι δεν υπολογίζω τίποτα. Της έστελνα ραβασάκια. Όταν είσαι ερωτευμένος και θες κάτι, δε σε σταματάει τίποτα. Ο έρωτας είναι κάτι το οποίο πρέπει να το πεις. Είμαι γενικά της άποψης ότι όταν αισθανόμαστε κάτι, πρέπει να το λέμε…

Στην αρχή έφαγα απόρριψη, έφαγα χυλόπιτα…Η ατάκα ήταν “πολύ ωραία τα ραβασάκια, γράφεις πάρα πολύ ωραία, αλλά δεν είμαι σε φάση, λυπάμαι πολύ”. Είπα, “εντάξει, οκ αλλά πάμε για ένα φαγητό”. Την έφαγα την απόρριψη αλλά έκανα την επόμενη πρόταση… Δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια. Το είχα απορρίψει αυτό το σενάριο. Αφού 2-3 χρόνια πριν τον έρωτα αυτό, έβλεπα παιδιά κι έλεγα, “δεν είμαι εγώ για παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση” . Τελικά είναι ο άνθρωπος που στο εμπνέει και η δύναμη του έρωτα που είναι πολύ μεγάλη».

«Ήμουν παρών στη γέννηση της κόρης μου. Δεν το διαπραγματευόμουν να μην είμαι. Είναι η πιο ιερή στιγμή κι εκεί ζεις το μεγαλείο της φύσης. Υποκλίνεσαι στη γυναικεία ύπαρξη, και στη δύναμη που έχει αυτό το γυναικείο σώμα που μπορεί να μεγαλώσει μέσα του ένα σπλάχνο, να το γεννήσει… Εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά, είμαστε ένα τίποτα μπροστά στις γυναίκες» ανέφερε ο Χρήστος Σπανός.