Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για το άγνωστο περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή στο J2US: «Δεν άντεξε, βγήκε έξω και έκλαιγε»

Μαρία-Μπακοδήμου-250x250.jpg

Τα κλάματα έβαλε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η Φαίη Σκορδά όταν η καλεσμένη της, Ελένη Δήμου, ερμήνευσε το κομμάτι «Προσωπικά».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και με αφορμή αυτό η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην Δέσποινα Βανδή σε live του “Just the 2 of us”, όταν άκουσε ένα τραγούδι ενώ δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

«Παιδιά τώρα εγώ θυμήθηκα κάτι και συγκινήθηκα και δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά θα το πω. Βλέποντας τη Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της. Sorry Δέσποινα που λέω κάτι, αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά.

Υπήρχε ένα τραγούδι που ερμήνευε κάποιος καλεσμένος τραγουδιστής στην σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε και έφυγε από την καρέκλα του κριτή και βγήκε έξω και έκλαιγε. Πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και ξέρεις πόναγε η καρδιά μου. που έβλεπα έναν άνθρωπο να είναι έτσι και ειδικά με το άγχος ότι είναι και live και εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της», αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.