Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για την παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για την παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Με αφορμή το περιστατικό παρενόχλησης που αφηγήθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο «Στούντιο 4», η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, αποκάλυψε τη δική της αντίστοιχη εμπειρία που είχε στο παρελθόν από γνωστό τραγουδιστή.

«Εμένα μου έχει τύχει, όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε στα club, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδούσε ακριβώς δίπλα, να ‘ρθει και επί τούτου, παρ’ όλο που ήμουν πλάτη, να με χουφτώσει απροκάλυπτα… θεωρώντας ότι “θα ‘πρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω εγώ μέσα σε όλες τις κοπέλες”. Αυτό που λέει δηλαδή η Μπέττυ το ‘χω ζήσει», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

«Έχω μείνει άφωνη… να του πούμε και ευχαριστώ δηλαδή που μας χούφτωσε», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την αποκάλυψη της συνεργάτιδάς της, ενώ νωρίτερα είχε σχολιάσει: «Πόσο διαφορετικές ήταν παλιά οι εποχές. Ήταν σαν δεδομένο αυτό, είναι σοκαριστικό».

«Πολλοί τότε έκαναν χρήση της εξουσίας, το ότι μπορεί να ήταν πρώτα ονόματα, να πρωταγωνιστούσαν, θεωρώντας ότι αυτό το πράγμα μπορεί να είναι θελκτικό για μια νέα κοπέλα και να της αρέσει», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

«Τότε ίσως να το είχαν στο μυαλό τους οι άντρες ότι έτσι θα φλερτάρουν», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ όταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε ότι κάτι παρόμοιο γίνεται σήμερα και στα social media, η δημοσιογράφος του απάντησε: «Είναι διαφορετικό το γραπτό μήνυμα και άλλο η σωματική επαφή».