Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε επιδειξία: «Ποτέ δεν το ξεπέρασα»

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε επιδειξία: «Ποτέ δεν το ξεπέρασα»

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”, έκανε μια εξομολόγηση για ένα περιστατικό που συνέβη στα παιδικά της χρόνια και το θυμάται ακόμα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ήταν 8 χρονών και βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της μαζί με μια φίλης της, βρέθηκε μπροστά της ένας επιδειξίας.

«Εγώ έμενα στην Πεύκη σε ένα διαμέρισμα. Εκεί μεγάλωσα με την οικογένειά μου και εκεί είχε μια πυλωτή. Εγώ να ήμουν οκτώ χρονών και με ένα κοριτσάκι κάναμε με τα ποδήλατα βόλτες στην πυλωτή. Η περιοχή μας ήταν κοντά σε ένα δάσος και το θυμάμαι τόσο ανατριχιαστικό, ποτέ δεν το ξεπέρασα το συγκεκριμένο.

Εκεί λοιπόν, υπήρχαν πολλοί επιδειξίες. Ξαφνικά όπως ήμουν μαζί με το κοριτσάκι, έρχεται ένας κύριος με μια καπαρντίνα και μας λέει “ξέρετε που υπάρχει τουαλέτα;” και εμείς λέμε “όχι”. Αρχίζει ο κύριος να γδύνεται και να αρχίζει να μας κυνηγάει. Χτυπάμε το κουδούνι για να μας ανοίξουν την πολυκατοικία. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κλέφτης. Κάποια στιγμή γυρίζω τον κοιτάω και είχε γδυθεί, ήταν πάνω στην τζαμαρία και παθαίνω σοκ μαζί με το κοριτσάκι που ήμουν.

ομίζαμε ήταν ένας ο οποίος ήθελε να μας κλέψει τα ποδήλατα, δεν καταλάβαινα. Προσπαθούσαν να μάθουν οι γονείς μας τι συνέβη και μας ρωτούσαν αν μας πλησίασε και αν μας άγγιξε. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το πούμε με τους γονείς μας. Στη συνέχεια ήρθε και η αστυνομία, τους πήραν τηλέφωνο για να μην γίνει κάτι και σε άλλα παιδάκια. Θυμάμαι με πόσο ευγενικό τρόπο είχε έρθει η αστυνομία στο σπίτι, χωρίς να μας πάνε στο τμήμα», είπε η Κατερίνα.