Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη συμφωνία των παικτών με τον Ατζούν λίγο πριν φύγουν για το “Survivor all Star”

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη συμφωνία των παικτών με τον Ατζούν λίγο πριν φύγουν για το "Survivor all Star"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Survivor all Star”, αλλά και για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Μάλιστα, με αφορμή την αποβολή των δύο παικτών, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες με τον Ατζούν Ιλιτζάλι λίγο πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Έγινε ένα ραντεβού πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο, παρουσία όλων των παικτών, του Ατζούν, του Λιανού και στελεχών της Acun Medya. Όλοι μαζί κάναμε αυτό το ραντεβού και είπαμε ότι επειδή στα προηγούμενα υπήρχε αυτό το πράγμα με τα κινητά, με τις κλεψιές και όλα αυτά, θα κάνουμε μια συμφωνία όλοι εδώ μπροστά.

Αν πιαστεί κάποιος με κινητό είστε σύμφωνοι να αποχωρήσει; Να αποβληθεί; Οπότε, συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες σε αυτό, ότι αν πιαστεί κάποιος με κινητό, θα αποχωρήσει, θα αποβληθεί από το παιχνίδι. Η συμφωνία αυτή έγινε πριν ταξιδέψουμε», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.