Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Μουμούρη για τη μέρα που υπέγραψε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της

Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Μουμούρη για τη μέρα που υπέγραψε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύζυγό της, τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν αλλά και για άλλα μικρά της μυστικά.

«Ισχύει. Μιλούσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και κάτι λέγαμε με την Άση. Και κάποια στιγμή της λέω “σκέφτομαι να κάνω σύμφωνο συμβίωσης”. Μου λέει “να το κάνεις την τάδε ημερομηνία”. Λέω εντάξει. Γιατί να μην το προφυλάξω;», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη για το αν αληθεύει ότι έχει συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για να κάνει το σύμφωνο συμβίωσης.

Επίσης, η ηθοποιός παραδέχεται ότι την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης πήγε στο δημαρχείο με μαγιό και γούνα, λέγοντας: «Είπαμε ότι τελικά δεν θα γίνει εκείνη την ημέρα, τσατίστηκα με τον άντρα μου και λέω ας πάω κολυμβητήριο. Φοράω το μαγιό, μια φόρμα από κάτω και μια ψεύτικη γούνα, γιατί έκανε κρύο. Και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «έλα, λύθηκε το θέμα, σε 10 λεπτά εκεί».

Ενώ στη στήλη «Ναι ή Όχι», η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχεται ότι έχει πει ναι σε δουλειά μόνο για τα λεφτά και το μετάνιωσε πικρά, ότι έχει συμμετάσχει σε παράσταση ή σήριαλ που τώρα αναρωτιέται πώς άντεξε αλλά και πως έχει «σπάσει» δίαιτα στις πρώτες 24 ώρες.