Η αποκάλυψη της Έμιλυ Κολιανδρή για το πρώτο της ραντεβού με τον Χρήστο Λούλη

Η αποκάλυψη της Έμιλυ Κολιανδρή για το πρώτο της ραντεβού με τον Χρήστο Λούλη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Έμιλυ Κολιανδρή.

H μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο ξεκίνημά της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Λευτέρη Βογιατζή, για τη σχέση της με τον Χρήστο Λούλη, ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο του πρώτου τους ραντεβού

«Η συνεργασία μου σε μικρή ηλικία με το Λευτέρη Βογιατζή ήταν δύσκολη. Δεν μπορούσα να κατανοήσω αυτά που ήθελε να μου πει. Ο Λευτέρης Βογιατζής είχε δει κάτι σε εμένα και με πίεζε. Ξυπνούσα με δυσκολία για να πάω στην πρόβα, ένιωθα ανήμπορη, σαν να τον είχα απογοητεύσει», είπε η Έμιλυ Κολιανδρή και τόνισε:

«Στις δουλειές θέλεις να εκπλήξεις τον απέναντί σου αλλά δεν πετυχαίνει πάντα, χάνονται τα όρια. Ο απέναντί σου μπορεί να καταλάβει την ανάγκη σου για ικανοποίηση και να σε χειριστεί. Είναι λεπτά τα όρια για το πού τελειώνει η δημιουργική σχέση και αρχίζει η κακοποίηση».

«Η επαγγελματική σχέση μου με τον Λευτέρη Βογιατζή δεν ήταν κακοποιητική», ξεκαθάρισε η Έμιλυ Κολιανδρή ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι απαραίτητο πως η πίεση θα φέρει αποτέλεσμα. Με παρηγορεί που τώρα αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο μας».

Μάλιστα, η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε και για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, αλλά και τα απανωτά ευτράπελα στα πρώτα ραντεβού τους.

«Με το Χρήστο Λούλη γνωριστήκαμε στα δύσκολα χρόνια, ήμουν 22 χρονών, περνούσαμε και οι δυο δύσκολα επαγγελματικά, εκείνος είχε βγάλει και αυτοάνοσα. Στο πρώτο μας ραντεβού ο Χρήστος δεν ήρθε. Στο δεύτερο ραντεβού μας με το Χρήστο με πήρε ο ύπνος», αποκάλυψε η Έμιλυ Κολιανδρή.

«Όταν δουλεύαμε στην αρχή μαζί με το Χρήστο είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Τώρα μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, είναι μια ευκαιρία να βρισκόμαστε», πρόσθεσε η Έμιλυ Κολιανδρή.