Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις περσινές γιορτές στο σπίτι της και τις βασιλόπιτες που κόβει με την οικογένειά της

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις περσινές γιορτές στο σπίτι της και τις βασιλόπιτες που κόβει με την οικογένειά της

H Ελένη Μενεγάκη την παραμονή των Χριστουγέννων, εμφανίστηκε ζωντανά στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Mega, καθώς η εκπομπή της δεν ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της κουβέντας μαζί με τους συνεργάτες της, αποκάλυψε ότι πέρυσι κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας στο σπίτι της.

«Έχουμε ζήσει εποχές που ο παππούς έβαζε χρυσή λύρα στη βασιλόπιτα», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Τότε, η Ελένη είπε: «Τι μου το λες; Εμείς ακόμα κοιτάμε να υπάρχει κάθε χρόνο ένας και καλός. Πέρυσι το είχα κερδίσει παιδιά γιατί εμείς κόβουμε τρεις πίτες στο σπίτι, είμαστε και πολλοί και θέλουμε να φάμε κάποια στιγμή και ήμουν η μία από τους υπόλοιπους που κέρδισαν. Λέω κοίτα να δεις που ήταν μια χρονιά διαφορετική. Μη νομίζετε ότι κάθε χρόνο, το παίζουμε τίμια. Κάθε βασιλόπιτα άλλο φλουρί. Είναι μια για όλη την οικογένεια, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Είμαστε μεγάλο σόι.

Παιδιά είχα να δω φλουρί πάνω από δεκαετία, την θυμάμαι την τελευταία φορά. Το έχω για γούρι. Ήρθε το φλουρί, ήρθε και το Mega το καλό. Δεν μου αρέσει το σικέ δεν το έκανα ποτέ, ούτε όταν μωρά. Θέλω να είναι πραγματικά γι αυτό κόβουμε τόσες πίτες. Δεν σημαίνει ότι πάντα τυχαίνει. Έχω δει σε άλλα σπίτια που το κάνουν για να κερδίσει και μην γκρινιάζει το παιδί. Τι θα πει θα γκρινιάζει; Δώσε του ένα και πες του κέρδισες αλλά κόψε σωστά την πίτα».

Ενώ αναφερόμενη στα παιδιά της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Εγώ σαν παιδάκι ήμουν πολύ ανταγωνιστικό παιδί. Δεν μίλαγα, ήμουν ντροπαλή, μουγκή αλλά όταν παίζαμε monopoly, δεν χαριζόμουν σε άνθρωπο. Ήθελα να κερδίζω. Ψιλοέκλεβα γιατί ήθελα να κερδίζω».