Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα.
Ωστόσο, η παρουσιάστρια μετά την προβολή του βίντεο, ανέφερε πως την περίοδο που η ηθοποιός συμμετείχε στο J2US και εκείνη ήταν ακόμη στον Alpha, της είχε κάνει πρόταση συνεργασίας την οποία αρνήθηκε.
«Η τελευταία φορά που την είδαμε να είναι στην τηλεόραση, σε παρουσίαση όμως, ήταν στο J2US; Θυμάμαι καλά; Μετά από εκεί, έκανε κάτι αντίστοιχο; Για να πω την αλήθεια, σε αυτό μου έρχεται έντονα στο μυαλό. Πρώτα, πριν σκεφτώ κάτι άλλο σε κάποια σειρά ή στο θέατρο. Εγώ όταν είχα καλέσει για να τη δω και για να της μιλήσω για δουλειά, στον Alpha ήμασταν ακόμα, μου είχε πει ότι θα έρθω γιατί θέλω να βρεθούμε από κοντά να γνωριστούμε, αλλά είμαι στο J2US και εκεί θα είμαι του χρόνου. Και το εκτίμησα.
Τα “όχι” που δείχνουν ότι ο άλλος έχει ακεραιότητα, μ’ αρέσουν πάρα πολύ. Θεωρώ κι εγώ ότι σε αντίστοιχη περίπτωση που έχει χρειαστεί να πω όχι, λέγοντας ότι δεν εγκαταλείπω το μέρος που είμαι και πολύ θα ήθελα ίσως στο μέλλον, πρέπει να το βλέπει κανείς θετικά και όχι αρνητικά. Δηλαδή ο άλλος που σου λέει πολύ ξεκάθαρα “ευχαριστώ, αλλά προτιμώ να μείνω εκεί που είμαι γιατί είμαι καλά κι ευχαριστημένη”, θα έπρεπε να αναγνωρίζεται. Γι’ αυτό και ξαφνιάστηκα όταν έμαθε ότι σταμάτησε» είπε η Ελένη Μενεγάκη.