Η αποκάλυψη της Ευθαλίας Παπακώστα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Η αποκάλυψη της Ευθαλίας Παπακώστα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Ευθαλία Παπακώστα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, στις σπουδές της στο εξωτερικό αλλά και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

«Τον φοβόμουν τον ρόλο, είναι έντονη η Όλγα, είναι κτητική και έχει το αφελές της εφηβείας. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και νομίζω στο μυαλό της θεωρεί ότι ταιριάζουν γιατί είναι και οι δύο μοναδικοί και ξεχωριστές προσωπικότητες. Θεωρεί πως αν αυτές οι δύο ψυχές θα συναντηθούνε, θα γίνει μια ένωση ιδιαίτερη. Θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά νομίζω. Με τη Θεοφανία Παπαθωμά γελάμε πολύ στα γυρίσματα και θαυμάζω τον επαγγελματισμό της», είπε η Ευθαλία Παπακώστα.

Όσο για τις σπουδές της η Ευθαλία Παπακώστα είπε: «Είχα γεννηθεί στην Νέα Υόρκη, οπότε είχα και την καταγωγή και την υπηκοότητα και με είχαν πάρει από ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική. Τότε ήμουν σε μια σχέση και ήμουν πολύ ερωτευμένη. Δεν μπορούσα να φύγω, οπότε είπα πως δεν θα πάω στο πανεπιστήμιο και έμεινα για τον έρωτα αλλά σε τρεις μέρες το μετάνιωσα. Πήγα και πήρα κρυφά από τον πατέρα μου κάποια χρήματα που είχε στην άκρη για τις σπουδές μου και πήγα Νέα Υόρκη για σπουδές σε μια άλλη σχολή. Ο μπαμπάς μου πούλησε ένα κτήμα στο Πόρτο Ράφτη για να σπουδάσω στη Νέα Υόρκη».

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την ηλικία 17-18 ετών και από Έλληνες σκηνοθέτες και με ξένους, έχασα δουλειές. Πέρυσι έφυγα από μία ταινία επειδή μου έκανε ένα σχόλιο ο σκηνοθέτης για το στήθος μου και μετά ο ίδιος σκηνοθέτης απαίτησε να υπάρχει γυμνό. Του λέω δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη όταν μου κάνεις τέτοια σχόλια για το σώμα μου και μετά να απαιτείς να νιώσω ασφάλεια», είπε η Ευθαλία Παπακώστα και όταν ρωτήθηκε για το εάν η παρενόχληση έχει ξεφύγει από το λεκτικό απάντησε: «Έχει φτάσει σε σημείο ο άλλος να ξεφύγει από το λεκτικό, έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγα».