Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για το συγγραφικό της ταλέντο και το ποίημα σταθμός στη ζωή της

Χριστίνα-Κολέτσα-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Χριστίνα Κολέτσα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την «περιουσία» που της άφησε, ο διάσημος ψυχαναλυτής Ματθαίος Γιωσαφάτ. Ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε δημόσια το συγγραφικό της ταλέντο και μοιράστηκε με συγκίνηση ένα ποίημα-σταθμό για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Κολέτσα έκανε για χρόνια ψυχανάλυση με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ και η εμπειρία της μαζί του είναι μία από τις πιο σημαντικές της ζωής της και χάρη στη βοήθειά του κατάφερε να κάνει μεγάλη πρόοδο στην αυτοεξέλιξή της.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την εξέπληξε, καθώς απήγγειλε ένα ποίημα που έγραψε την εποχή που έκανε ψυχανάλυση με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ, με την τραγουδίστρια να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ενώ μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τον λόγο που μέχρι τώρα δεν έκανε το επόμενο βήμα με κάποιον από τους συντρόφους της, η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε ότι σε αυτό ευθύνονται οι πολλές απογοητεύσεις που έχει βιώσει.

«Μου έχουν κάνει άπειρες προτάσεις γάμου και σε καθημερινή βάση στα social media. Αν ήταν σοβαρή περίπτωση θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και τρία παιδιά, αλλά με τα χρόνια έτρωγα απογοητεύσεις και σκέφτηκα να μην το κάνω. Φυσικά φταίω εγώ που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις. Επειδή έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Ο φόβος της δέσμευσης και της εγκατάλειψης με οδηγούσε σε λάθος επιλογές» είπε η Χριστίνα Κολέτσα.