Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη για το νονό των διδύμων και η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη για το νονό των διδύμων και η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του πατέρα του, Παναγιώτη, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Μάϊου ο Σάκης Τανιμανίδης, με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

To ζευγάρι που μίλησε στις κάμερες, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, λόγω των φωτογραφιών με το ντεκολτέ της και το ταξίδι της στην Ιταλία.

Παράλληλα η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως ένας από τους νονούς των διδύμων θα είναι ο Μάνος Γαβράς.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων. Ευτυχώς είναι η εξαίρεση. Θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media και με ακούει πολύς κόσμος, ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι» είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ενώ με τη σειρά του ο Σάκης Τανιμανίδης, σχολίασε: «Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι, ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας, καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Μπράβο της. Είμαι περήφανος για εκείνη».