Η απίστευτη ιστορία του Χρήστου Θηβαίου για το πως έβγαλε στο τραγούδι τον Γιάννη Χαρούλη

Η απίστευτη ιστορία του Χρήστου Θηβαίου για το πως έβγαλε στο τραγούδι τον Γιάννη Χαρούλη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», παραχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο μουσικός μεταξύ άλλων μίλησε για την άγνωστη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα παιδιά του.

Παράλληλα ο Χρήστος Θηβαίος αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία με τον Γιάννη Χαρούλη, τον οποίο βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα του στο τραγούδι.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ό,τι αγαπάει» είπε ο Χρήστος Θηβαίος.

Ενώ στη συνέχεια ο καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Κριτής σε μουσικό σόου δε θα πήγαινα, γιατί δεν είμαι ικανός να κρίνω. Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000. Και κάποια στιγμή μου λένε πως «είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις». Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό. Πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω. Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου. Είναι ο Γιάννης Χαρούλης.

Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας».