Η απίστευτη αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου για τον ρόλο της στο “Είσαι το Ταίρι μου”

Η απίστευτη αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου για τον ρόλο της στο "Είσαι το Ταίρι μου"

Ένας από τους ρόλους που σημάδεψαν την καριέρα της Κατερίνας Λέχου στην υποκριτική, ήταν αυτός της Βίκυς Σεϊτανίδη στην σειρά «Είσαι το Ταίρι μου» που προβλήθηκε στο Mega τη σεζόν 2001-2002 και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ», αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην σειρά που προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έκανε αποκαλύψεις.

Όπως είπε η ηθοποιός, η παραγωγή έψαχνε για τον συγκεκριμένο ρόλο, πρόσωπα, όχι μόνο από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και του μόντελιγνκ.

Μάλιστα δυο από τα πρόσωπα που είχαν περάσει από κάστινγκ για τον ρόλο που κατέληξε στην Κατερίνα Λέχου ήταν η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού.

«Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές» είπε η Κατερίνα Λέχου.