Η απάντηση του Τάσου Γιαννόπουλου για τον Γιάννη Μπέζο και το ενδεχόμενο ενός remake του “Ευτυχισμένοι Μαζί”

Τάσος-Γιαννόπουλος-Γιάννς-Μπέζος-250x250.png

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”, παραχώρησε ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», στο ενδεχόμενο ενός remake, αλλά και στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο.

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Να σας πω την αλήθεια, όχι. Δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο. Δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της. Καλό είναι μια σειρά να ολοκληρώνεται πάνω στην τρομερή επιτυχία της. Πάνω στην κορύφωσή της.

Άρα μπορείτε να πείτε ότι οφείλετε όλη την τηλεοπτική σας καριέρα στον Γιάννη Μπέζο;

Βεβαίως μπορώ να το πω αυτό με απόλυτη σιγουριά και χαρά. Με τον Γιάννη Μπέζο ξαναπαίξαμε μαζί στην τηλεόραση 3 χρόνια αργότερα, στο σίριαλ «Κλινική Περίπτωση» και συνεργαζόμαστε τακτικά και στο θέατρο. Υπάρχει μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματική και φιλική, ένας σεβασμός, μια εκτίμηση. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου δύσκολος άνθρωπος. Είναι απόλυτος επαγγελματίας, θέλει τα πράγματα στη δουλειά να γίνονται σωστά. Όταν όμως τελειώνει η δουλειά, είναι πρώτος στην πλάκα. Είναι από τους λίγους ανθρώπους σ’ αυτόν τον χώρο που είναι καίριος, τίμιος και έντιμος και τιμάει το λόγο του.

Προλάβατε τις υψηλές αμοιβές της τηλεόρασης;

Όχι, δεν τις πρόλαβα. Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί» (2007-2009), ήταν οι τελευταίες καλές από οικονομική άποψη χρονιές, αλλά δεν είχα μεγάλο «κασέ».