Γιάννης Πλούταρχος για House of Fame: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα, μου άρεσε, αλλά…»

γιαννης-250x250.jpg

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος με την κόρη του, Κατερίνα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία ως κριτής στο House of Fame, ενώ εξήγησε πως δε θα ήθελε να επαναλάβει κάτι παρόμοιο.

Γιάννη, πώς και δεν συνεχίστηκε η τηλεοπτική σου εμπειρία, μετά το «House of fame»;

Αυτό το έκανα σε μια εποχή τότε με τον κορονοϊό, που ήμουνα μη παραγωγικός – δεν μπορούσα να «κάθομαι» απλά και να είμαι μακριά από αυτό που αγαπάω. Ήταν μια ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό. Το έκανα, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα, μου άρεσε, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου, δεν είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο ώστε να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε αυτή την ιδιότητα.

Δύσκολα θα το επαναλάμβανες, σε κάποιο άλλο show ίσως, ως κριτής;

Δύσκολα, ναι. Εγώ, άλλωστε, δεν ήθελα να κρίνω τα παιδιά, ήθελα να τα βοηθήσω μέσα από την εμπειρία μου. Γι’ αυτό και ήμουνα αρκετά συγκαταβατικός σε πολλά πράγματα. Όταν κρίναμε π.χ. αυστηρά ένα παιδί, εγώ στενοχωριόμουνα.