Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το μόνιμο καρούμπαλο στο κεφάλι του από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το μόνιμο καρούμπαλο στο κεφάλι του από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Love it”, βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Κώστας Βενετσάνος.

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξέραμε. Δεν ξέραμε στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε αυτή τη ζωή; Γιατί δεν ήξερα πως χτύπαγε ο Φιλιππίδης την καταπακτή στο κεφάλι του Μπιμπίλα στην παράσταση “Υπηρέτης δύο αφεντάδων” κι ο Σπύρος είχε μονίμως καρούμπαλο;», είχε αποκαλύψει ο Κώστας Βενετσάνος.

«Με βομβάρδισαν όλα τα κανάλια γι’ αυτό, αλλά δεν βγήκα να μιλήσω. Θεωρώ αστοχία από την πλευρά του Κώστα, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και φίλος μου, να βγει και να το πει αυτό. Είπε ότι εγώ είχα μόνιμα ένα καρούμπαλο από ένα χτύπημα που γινόταν επί σκηνής. Αυτό όμως, ήταν ένα περιστατικό που γινόταν επί σκηνής καθημερινά.

Με τον Πέτρο επειδή είχαμε παίξει πολλά πράγματα μαζί, είχαμε μια επαφή σκηνική που μπορούσαμε να διαχειριστούμε ακόμα και το χτύπημα, το οποίο ήταν και λόγω του εκρηκτικού ταλέντου που είχε ο Φιλιππίδης. Εγώ όταν το είδα πρωί πρωί είπα “ωχ, όχι θεέ μου πάλι”. Και άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ για να τους πω για το καρούμπαλο», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.