Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου για την αιχμηρή ανάρτηση του κατά της Ανθής Σαλαγκούδη

Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου για την αιχμηρή ανάρτηση του κατά της Ανθής Σαλαγκούδη

Σάλο προκάλεσε τις τελευταίες ώρες η αιχμηρή ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόσωπο της Ανθής και της αφιέρωσε το τραγούδι HeartBreak City της Madonna, επιλέγοντας μερικούς από τους στίχους του.

«Με έκοψες στη μέση, με γ@μησες λίγο. Είχες μερικά μυστικά που ποτέ δεν μου είχες πει. Τώρα όλοι μιλούν και είμαι ο τελευταίος που ξέρω. Καταριέμαι τη ημέρα που γνωριστήκαμε. Η μνήμη με στοιχειώνει. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω», αναφέρει μεταξύ άλλων το τραγούδι.

Ο Περικλής που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, μεταξύ άλλων μίλησε για την επίμαχη ανάρτηση του.

«Αυτό είναι ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική. Το καταριέμαι είναι πολύ βαριά κουβέντα στα ελληνικά. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού που έχει να κάνει με αναμνήσεις και με κάποια πράγματα που ίσως κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό αν το μεταφράσεις κανείς στα ελληνικά.

Απλά κάποιες φορές θεωρώ πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνάνε από τη ζωή μας και στην αρχή ξεκινάνε τα πράγματα με έναν τρόπο, συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλον. Κοιτώντας πίσω τα πράγματα, απορείς πως έφτασαν εκεί που έφτασαν. Για εμάς που ήμασταν στο παιχνίδι, τα συναισθήματα είναι πολύ πιο έντονα» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.