Η απάντηση του Mente Fuerte για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού και την έντονη αντίδραση μπροστά σε δημοσιογράφο

Η απάντηση του Mente Fuerte για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού και την έντονη αντίδραση μπροστά σε δημοσιογράφο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Fipster στο YouTube, βρέθηκε ο Mente Fuerte.

Ο τράπερ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη Μαρία Σολωμού, την έντονη αντίδρασή της μπροστά σε δημοσιογράφο και τη σχέση τους.

«Πρώτον, δεν έβρισε τον δημοσιογράφο. Είπε “όχι ρε π***στη μου” μέσα στο αμάξι της. Δεύτερον, πας να κάνεις προπαγάνδα. Άρα πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Άρα είσαι 100% λάθος. Οπότε δε μπορούμε να κάνει τη δουλειά του σωστά, και όλα έχουν ένα όριο. Όχι ρε φίλε, μπαίνεις στον χώρο μου. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς τόσο, που εμένα δε μου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσω; Η Μαρία νευρίασε γιατί χάλασε την έκπληξη, το outfit» είπε ο Mente Fuerte.

Ενώ στο αν με την Μαρία Σολωμού τα έχει, απάντησε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ότι η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα αν είμαστε φίλοι, σχέση ή οτιδήποτε, μπορεί να είμαστε όλα, μπορεί να είμαστε ένα από αυτά».

Όσο για το τι θαυμάζει περισσότερο στη Μαρία, οMente Fuerte ανέφερε: «Όλα τα θαυμάζω στη Μαρία. Την θαυμάζω πολύ σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα. Μου αρέσει που είναι δυναμική, είναι πολύ όμορφη, τη θαύμαζα πάντα».