Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Χρήστος Μάστορας, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία των Μελισσών στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Μάλιστα, το συγκρότημα στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων απάντησε για το τέλος της συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δε συνεχίζουμε τη συνεργασία με τη Δέσποινα. Δεν είναι δική μας η απόφαση, είναι κοινή προφανώς η απόφαση να μην συνεχιστεί. Με τη Δέσποινα περάσαμε μία από τις πιο… Νομίζω την καλύτερη χρονιά ως τώρα. Όλοι κάνουν αλλαγές, όλοι θέλουν να γνωρίσουν καινούργια πράγματα και νομίζω πως μια συνεργασία με τον Σάκη είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω πως το θέλει ο ίδιος, οπότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή, να εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Χρήστος Μάστορας σχολίασε: «Πάρα πολύ ωραία συνύπαρξη. Ήταν και οι δυο υπέροχοι, είναι και οι δυο υπέρλαμπροι… Μιλάς για τα Mad; Αααα όχι; Θα είναι μαζί την επόμενη σεζόν; Μακάρι! Θα είναι υπέροχο. Εγώ θεωρώ πως αν πηγαίνουμε όλοι καλά είναι μια τεράστια νίκη για όλους. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός».