Η απάντηση του Άρη Μακρή στις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη | Η μακροσκελής ανάρτηση

Η απάντηση του Άρη Μακρή στις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη | Η μακροσκελής ανάρτηση

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν ζευγάρι για πολύ καιρό, μέχρι που πριν κάποια χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Μάλιστα, η ηθοποιός και youtuber έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει ποτέ τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ενώ σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, κάποιος ρώτησε την Άννα Μαρία Βέλλη αν ισχύει η φήμη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας κάνει παρέα με γνωστή youtuber/πρώην φίλη της.

Ωστόσο, η Άννα Μαρία Βέλλη επιβεβαίωσε ότι ισχύει με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά» και να γράφουν όλοι ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή.

@amiyiamireal Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc ♬ πρωτότυπος ήχος – Amiyiami

Μετά από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε ο τραγουδιστής, αποφάσισε μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, να ξεκαθαρίσει για πρώτη φορά τι έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα ο Άρης Μακρής τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος «ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη» και πως όλα αυτά που γράφονται για εκείνον έχουν σκοπιμότητα τα views. Και εκείνος χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομα της πρώην συντρόφου του.

Όσα έγραψε ο Άρης Μακρής:

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».