Η απάντηση του Αιμίλιου Χειλάκη για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η απάντηση του Αιμίλιου Χειλάκη για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», παραχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Δημήτρη Λιγνάδη που κρατούνται στις Φυλακές Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

«Είναι τεράστια νίκη το να βγαίνουν τα θύματα και να μιλούν. Όμως, όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να επιβληθούν σεξουαλικά σε κάποιους. Οι παρενοχλήσεις δεν αφορούν μόνο στο χώρο μας, απλά το θέατρο είναι λίγο πιο φανταχτερό. Όσο πιο πολύ μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν δεχτεί βία, τόσο πιο γρήγορα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Το σπουδαίο είναι ότι όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι παρόμοιο, θα το σκέφτεται πλέον 2 κ 3 φορές. Όταν καταδικαστούν οι δύο ηθοποιοί, τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους. Νομίζω πως δε θα είναι μόνο αυτοί οι δύο ηθοποιοί που θα έχουμε να μιλάμε για το MeToo», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ενώ στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης απάντησε πρώτη φορά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία. Θα γινόμουν τροφή. Δεν απάντησα σε κανέναν, άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους».