Η απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου σε ερώτηση για τα κιλά της: «Δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο»

Η απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου σε ερώτηση για τα κιλά της: «Δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο»

Συνέντευξη στο “Secret” των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της µε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αλλά και στα κιλά της.

Δεύτερη σεζόν “Μπαμπάδες µε ρούμι” στο θέατρο “Αλίκη”. Μια θεατρική παράσταση sold out, που σπάει ταμεία. Πού οφείλεται, πιστεύετε, αυτή η τεράστια επιτυχία;

Μια τόσο μεγάλη επιτυχία συνήθως οφείλεται σε διάφορα υλικά μιας μαγιάς. Αρχικά, είναι ένα πολύ ωραίο λαϊκό έργο, μια ωραία κωμωδία, ένας πολύ ωραίος θίασος. Περνάμε πολύ ωραία, και αυτό το εννοώ, και μεταφέρεται και στη σκηνή. Νομίζω ότι είναι χαρακτήρες γνώριμοι. Έρχονται στην παράσταση οι Έλληνες και γελάνε µε τα χάλια µας. Πολλοί ταυτίζονται µε την υπόθεση. Είναι μια οικογένεια, όπου είναι όλοι αγαπημένοι, αλλά, αν χρειαστεί, για τα φράγκα μπορεί να κατασπαράξει ο ένας τον άλλον σε χρόνο dt.

Με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη είστε χρόνια φίλοι, ενώ μένετε και μαζί. Στο έργο είστε ζευγάρι. Αυτή η αγάπη μεταξύ σας έχει δημιουργήσει προστριβές;

Είναι μεγάλη ασφάλεια για µένα να είμαι µε τον Χρήστο στη σκηνή, γιατί είσαι µε έναν άνθρωπο που αγαπάς, έχεις έναν κοινό κώδικα. Εννοείται ότι µε αυτόν τον άνθρωπο θα έχεις και τις προστριβές, γιατί µε αυτόν νιώθεις την οικειότητα.

Έχετε πάθετε ποτέ “σεντόνι” στη σκηνή;

Ναι, βέβαια. Έχω πάθει, και μάλιστα το έπαθα τη δεύτερη χρονιά, που είναι ανησυχητικό. Ήθελα να πω μια φράση και δεν µου ερχόταν µε τίποτα. Και εκεί μπορεί να πάθεις πανικό. Εγώ το μοιράζομαι µε τον κόσμο. Δηλαδή, γύρισα αυτόματα και είπα: “Παναγία µου, τι λέω;”, χειροκρότησαν οι άνθρωποι, συνήλθα και προχώρησα παρακάτω.

Έχετε περάσει δύσκολα;

Υπάρχει άνθρωπος που να µην έχει περάσει δύσκολα; Δεν μεγάλωσα “πριγκιποπούλα”, µε όλα τα θέματά µου λυμένα. Μεγάλωσα σε μια μεγάλη οικογένεια, φτωχή, σε λαϊκή γειτονιά. Αλλά είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να αλλάξω τη ζωή µου προς το καλύτερο.

Και μόλις πήρα τη ζωή στα χέρια µου, την καλυτέρεψα, και αυτό πρέπει να κάνει όποιος θεωρεί ότι έχει περάσει δύσκολα. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Σας ενοχλεί το bullying που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα επειδή είναι κόρη σας;

Δεν µε ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να µε ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε μάνα στεναχωριέται άμα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα μαμά την τάδε ή μπαμπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσμος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος. Κυρίως ο κόσμος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε.

Είστε και ένα άτομο που αυτοσαρκάζεται. Όπως µε τα κιλά σας. Σας απασχόλησε ποτέ αυτό;

Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέματα υγείας, δεν µε απασχολεί, γιατί δεν µου έχει κάνει πουθενά κακό. Δεν στάθηκαν εμπόδιο ποτέ τα κιλά µου, ούτε στην εργασία µου ούτε στην προσωπική µου ζωή.