Η απάντηση της Σοφίας Μαργαρίτη στην ανακοίνωση της Acun Media για το Survivor

Η απάντηση της Σοφίας Μαργαρίτη στην ανακοίνωση της Acun Media για το Survivor

Αγωγή κατά της Acun Media κατέθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που ισχυρίζεται πως έλαβε.

Ωστόσο, η Acun Medya με επίσημη ανακοίνωσή της απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μαργαρίτη.

Συγκεκριμένα η εταιρεία τόνισε ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τραυματισμό της Σοφίας Μαργαρίτη στο Survivor και υπογράμμισε πως η πρώην παίκτρια του reality έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και απάντησε στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Acun Media.

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή με γύψο από το πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει αεροπορικώς χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά. Εγώ έχω εμπιστοσύνη μεγάλη στη δικαιοσύνη.

Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο, έχει ως αποτέλεσμα τώρα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής και ξαφνικά το σπάω και ποια είναι η αντιμετώπιση; Θερμαντική κρέμα αρχικά, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Οι paramedico δεν είναι καν γιατροί. Το λέει η ίδια η λέξη.

Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά. Το δάχτυλο είχε αλλάξει μορφή, είχε στραβώσει. Κανείς δε σου βάζει το πιστόλι στον κρόταφο να αγωνιστείς, αλλά όταν κρίνουν κάποιοι άνθρωποι ότι πρέπει να παίξεις και δε μπορείς να φέρεις καμία αντίρρηση. Αυτό συμβαίνει συνέχεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα δεν είχα αντίλογο. Με πήρε σε ένα ιατρικό κέντρο και ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχω κάτι και να μείνω δυο βδομάδες σε ακινησία. Δε μπορώ να κάνω δουλειές που απαιτούν ορθοστασία», είπε η Σοφία Μαργαρίτη.