Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για τα χασμουρητά της όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για τα χασμουρητά της όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ

Ένα περίεργο σκηνικό με πρωταγωνίστρια τη Μαρίνα Σάττι, είχαμε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Eurovision.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Β’ Ημιτελικού του μουσικού διαγωνισμού, οι εκπρόσωποι των 10 χωρών που πέρασαν στον τελικό, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ενώ λοιπόν η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η κάμερα έπιασε την Μαρίνα να χασμουριέται, να κάνει γκριμάτσες και να την παίρνει για λίγο ο ύπνος.

Μάλιστα, η ίδια στη συνέχεια σηκώθηκε όταν την έσπρωξε ο Ελβετός, Νemo που καθότανε δίπλα της για να δει αν είναι καλά.

Ωστόσο, το Twitter πήρε “φωτιά” και πολλοί υποστήριξαν πως η εκπρόσωπος της Ελλάδας εξέφρασε με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκειά της κατά του Ισραήλ για τον πόλεμο με την Παλαιστίνη.

H στάση της Μαρίνας Σάττι προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με την τραγουδίστρια να απαντά με ανάρτησή της στα instastories, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν.

«Γεια σας, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Δεν γνώριζα πως έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν.

Νομίζω όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ πέρα και εγώ και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχουμε φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, την αγάπη και τη στήριξη μέχρι σήμερα» ακούγεται η Μαρίνα Σάττι να λέει.