Η απάντηση της Μαρίας Πρωτόπαππα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις κρίσεις ηλικίας

Η απάντηση της Μαρίας Πρωτόπαππα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις κρίσεις ηλικίας

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε η Μαρία Πρωτόπαππα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση, ενώ εξομολογήθηκε ότι κατά καιρούς έχει περάσει διάφορες κρίσεις ηλικίας.

«Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξέβαφτω για να κοιμηθώ. Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν, νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία.

Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι. Δε με ενδιαφέρει καθόλου η εικόνα. Είμαι τόσο γεμάτη. Ίσως να με πιάνει και αντίδραση γιατί αυτό το κυνήγι της εικόνας δημιουργεί τόσο στρες.

Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έντονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα. Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου» είπε η Μαρία Πρωτόπαππα.