Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Κατερίνα Καραβάτου για την συνεργασία τους στο “Μες στην καλή χαρά”

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Κατερίνα Καραβάτου για την συνεργασία τους στο "Μες στην καλή χαρά"

Τα 34 χρόνια ζωής έκλεισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου έχοντας δίπλα της συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Ενώ στο πάρτι γενεθλίων της παρουσιάστριας βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, με την ίδια να ερωτάται και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου.

«Τα γενέθλιά μου φέτος με τον Βασίλη είναι ακόμα πιο ωραία. Η σχέση της μαμάς μου με τον Βασίλη είναι πολύ καλή. Η μαμά μου δεν είναι καθόλου πιεστική. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Είναι αχάριστο να σκεφτούμε να κάνω κάτι ζωντανό, ενώ τώρα κάνω κάτι άλλο», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση της Κατερίνας Καραβάτου που είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι δεν θέλει να θυμάται τη χρονιά που ήταν μαζί στο «Μες στην καλή χαρά».

«Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη θυμάμαι, ήταν τα ξεκινήματά μου κι ευτυχώς πάτησα σε αυτά για να τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.