Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι ξανά έγκυος.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου στο Europride 2023 στη Μάλτα, όπου και άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

Ωστόσο, η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή βραδινή της έξοδο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”και αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμη ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία. Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν.

Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω. Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Δεν είμαστε πουθενά χώρια», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν ακόμη έναν γιο, τον 1,5 ετών Βύρωνα.