Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Τζόυς Ευείδη: «Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος»

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Τζόυς Ευείδη: «Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος»

Με κάποια instastories, η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ιδιαιτέρα ενεργή στα social media, θέλησε να απαντήσει στην ανάρτηση που έκανε για αυτή η Τζόυς Ευείδη.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”, είπε: «Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, στο κοντρόλ είναι πολλοί άντρες. Πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό. Πιεζόμαστε, δεν είναι δυνατόν αυτός ο πόνος. Δεν έχω νεύρα, γιατί έχω χαπακωθεί. Γελάτε, γιατί δεν ξέρετε τι τραβάμε».

Ενώ με αφορμή όσα είπε η παρουσιάστρια η Τζόυς Ευείδη έγραψε στο Facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν πάει».

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε την ανάρτηση της ηθοποιού και έγραψε: «Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ».