Headlines

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα σχόλια για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μετά το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα η οποία είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αποκάλυψε μέσα από τα instastories ότι στις καλοκαιρινές της διακοπές πήρε πέντε κιλά. Ενώ αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά διατροφή και προπονήσεις στο γυμναστήριο.

«Διαβάζω αυτά τα άπειρα μηνύματα που μου λέτε “Αποκλείεται να είσαι 1.74 και 66 κιλά γιατί και εγώ είμαι στο ύψος και τα κιλά σου και είναι τελείως διαφορετικό το σώμα μου”. Τι μου συγκρίνετε; Ο κάθε άνθρωπος έχει τελείως διαφορετικό σωματότυπο» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ η ίδια έγραψε: «Είμαι όντως 1.74 και 66 κιλά! Και ναι πήρα όντως πέντε κιλά στις διακοπές μου και δεν χάλασε ο κόσμος. Μη σας πιάνει υστερία και μετράτε τα κιλά και τα γραμμάρια… είναι απλά νούμερα και είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε!».