Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε όσους υποστηρίζουν ότι επέστρεψε νωρίς στην τηλεόραση

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε όσους υποστηρίζουν ότι επέστρεψε νωρίς στην τηλεόραση

Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Αυγούστου, η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τους δημοσιογράφους σε ένα press event που διοργάνωσε το Mega και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ενώ η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα “εγώ γιατί δεν είμαι εκεί;” Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία.

Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: “Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε;”. Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους. Ήμουν πάντα άνθρωπος της παρέας. Γι’ αυτό και πολλά χρόνια με βλέπετε να μένω με τους ίδιους ανθρώπους και δύσκολα να κάνω αλλαγές.

Το πρώτο τηλέφωνο που πήρα ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Όταν πήρα τηλέφωνο τον Σάββα ήταν σε zoom meting και δεν μου έδωσε πολύ σημασία. Ήθελα να κάνω μια παρέα που να αισθάνομαι ότι παίζουμε στα ίσα. Που θα περνάμε ευχάριστα. Δεν θα έχει αγωνία ο ένας να καβαλήσει τον άλλον και ποιος μίλησε πιο πολύ. Πιο σίγουρη απ΄ όλους ήμουν για την Ελιάνα, όταν χωρίσαμε της είπα πως “αν επιστρέψω θα συναντηθούμε οπωσδήποτε”.

Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια η Ελένη γι αυτούς που υποστηρίζουν ότι επέστρεψε νωρίς στην τηλεόραση, απάντησε: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά».