Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από το Mega: «Θέλω να σας πω το εξής»

Σαν “βόμβα” έσκασε την Τετάρτης 17 Απριλίου, η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega μετά τη λήξη του συμβολαίου της στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
Ενώ μετά το τέλος της της εκπομπής το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου, την παρουσιάστρια περίμεναν έξω από τα studio οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε ευγενικά το αμάξι της και τόνισε πως δεν θα ήθελε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα του συμβολαίου της με το Mega και την επικείμενη αποχώρησή της.
«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Θέλω να σας πω το εξής. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαστε εδώ. Όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλό απόγευμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.