Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Σε πιάνει μια λύπη»

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Σε πιάνει μια λύπη»

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», θέλησε να απαντήσει η Δανάη Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Θυμίζουμε πως η πολιτευτής της Ν.Δ ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό και έγραψε:

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

«Από χθες ήμουν σε μεγάλα διλλήματα για το πως μπορεί ένας άνθρωπος διακριτικά να μιλήσει για τα αυτονόητα. Μαζί λέγαμε να μην ασχοληθώ με ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για λεπτά δημοσιότητας. Από την άλλη, επειδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και ο συγκριμένος άνθρωπος, που μίλησε για κάποιον λόγο για μένα με λόγο να αναπαραχθεί, που το κατάφερε, αλλά χωρίς λόγο γενικά, γιατί ήταν κάτι περιττό. Όταν κάποιος θέλει να μιλήσει για κάποιο πρόβλημα υγείας οργανώνει ομιλίες, συναντήσεις με ανθρώπους, βάζει άρθρα, ποστάρει κάτι πιο ενδιαφέρον, από το να ποστάρει άλλους ανθρώπους. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος το μόνο του όπλο είναι σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μια λύπη.

Με το συγκεκριμένο σώμα, το οποίο χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευθεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

Με το ίδιο σώμα θέλω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είναι ανέμελη, σεξι, να γεμίζω το μυαλό μου. Μόνο φως, χαρά και αγάπη!», είπε η Δανάη Μπάρκα.