Η απάντηση Χάρη Ρώμα στις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η απάντηση Χάρη Ρώμα στις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τόσο για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ξεσήκωσαν σάλο αντιδράσεων όσο και στο πρόσφατο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο YouTube.

«Γνωριζόμαστε στον χώρο. Η Κωνσταντινίδου και η Καρύδη παλιότερα, που έτυχε και έγιναν θέμα, είναι γνωστό ότι διέπονται από ηθικές αρχές. Η Ελισάβετ από διολίσθηση ή από λάθος διατύπωση είπε κάτι που δεν στέκει, ότι έχουμε όλοι οι άνθρωποι αδυναμίας. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι υπήρξε παραποίηση των λεγομένων της» είπε ο Χάρης Ρώμας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ενώ σχετικά με τη Σοφία Μουτίδου και το τελευταίο της βίντεο στο YouΤube, ο Χάρης Ρώμας απέφυγε να σχολιάσει και ανέφερε:

«Αποφεύγω να βλέπω και να σχολιάζω δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου γιατί με το “Καφέ της Χαράς” που δεν έπαιξε δημιουργήθηκαν διάφορες ίντριγκες και θέλω να κρατάω μία απόσταση. Επειδή δεν το είδα ολοκληρωμένο και δε θέλω, αυτό το κομμάτι που είδα που λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν στρέιτ άνδρες δεν ξέρω που απέβλεπε. Έτσι όπως το άκουσα. Και δεύτερον δεν έχει δίκιο. Η Σοφία κάνει μια σάτιρα μέσα από ένα κανάλι στο YouTube. Εμένα αυτό που με φοβίζει και δεν το λέω για τη Σοφία, είναι πως αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο γιγαντώνεται από τέτοιου είδους σάτιρες. Το μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας είναι ο κανιβαλισμός».