Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει με τον σύντροφό της και ανακοινώνει την επισημοποίηση της σχέσης τους

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει με τον σύντροφό της και ανακοινώνει την επισημοποίηση της σχέσης τους

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντιγόνη Κουλουκάκου έκανε γνωστό πως επισημοποίησε την σχέση της με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο τους και δείχνουν τις βέρες τους, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν παντρευτήκαν ή αρραβωνιάστηκαν.

«Is All About Love PER SEMPRE Σε αγαπώ

Christmas, The most wonderful time of the year!

Οι άνθρωποι παντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. απο μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου.

Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Απ την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα παντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά.

Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής.

Buon Natale con amore e felicità nel cuore

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε παντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο post της.