Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε ο Πασχάλης Τσαρούχας.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς αντέδρασε όταν τον μπέρδεψαν με τον Απόστολο Γκλέτσο, ενώ αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.
Έχει τύχει να σε μπερδέψουν με τον Απόστολο Γκλέτσο;
Ναι, τελευταία φορά τώρα στη Θεσσαλονίκη σε ένα σουβλατζίδικο μου είπαν: «Σας ευχαριστούμε, κύριε Γκλέτσο». Το είπα στον Αποστόλη και μου λέει: «Εντάξει, κι εμένα μου έχουν πει “κύριε Σπυρόπουλε”». Είναι πολύ μεγάλο τρολ ο Αποστόλης. Βέβαια αυτές οι «παρεξηγήσεις» δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία. Εδώ τώρα με βλέπουν στον δρόμο και με φωνάζουν «Στάθη». Είναι βέβαια και πέντε χρόνια Η γη της ελιάς, χίλια επεισόδια. Τελειώνει φέτος και να σκεφτείς ότι είμαι εκεί από το πρώτο πλάνο της σειράς.
Είσαι ερωτευμένος;
Όχι, δεν έχω κάποιον έρωτα αυτή τη στιγμή. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει, είμαι διαθέσιμος.
Και πώς μπορεί να σε προσεγγίσει κάποια που έχει μόνο την εικόνα του σκληρού άντρα για σένα;
Και τι με νοιάζει τι εικόνα έχει ο καθένας για μένα; Μπορώ να μπω στο κεφάλι του και να την αλλάξω; Είμαι έτσι όπως είμαι, δεν παριστάνω κάτι. Γιατί να το παίξω κάπως, ας πούμε;
Για να φαντασιωθεί ενδεχομένως.
Και μετά θα έρθει η πραγματικότητα να την απογοητεύσει. (Γελάει.) Όχι, να ξέρει με ποιον έχει να κάνει. Νομίζω ότι πολλές φορές έχω υπάρξει πολύ λιγότερος από αυτό που φαντάστηκε κάποιος ή κάποια. Και άλλες φορές πολύ περισσότερος.
Τι εννοείς «λιγότερος»;
Μπορεί να ήμουν «εγκεφαλικά ανεπαρκής» και κάπως να απογοήτευσα. (Γελάει.) Ή να ήμουν λιγότερο party animal από ό,τι περίμεναν από μένα – αν και ποτέ δεν ήμουν. Είμαι ό,τι βλέπεις. Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι. Ούτε μπορώ ούτε θέλω να «πουλήσω» κάτι άλλο.













