Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή

Συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο, παραχώρησε η Άννα Βίσση και μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους που δεν θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή στο κοντινό μέλλον.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πιθανόν δεν θα βρίσκεται και φέτος στο νυχτερινό μαγαζί Hotel Ερμού που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια.

Ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρήκε την ευκαιρία και τη ρώτησε: «Δεν θα υπάρχει το Hotel Ερμού, επειδή θα υπάρξει αυτή η συνεργασία με τη Δέσποινα;».

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή», είπε η Άννα Βίσση και πρόσθεσε:

«Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;».

Ακούστε όσα είπε η Άννα Βίσση ΕΔΩ!