Η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», βρέθηκε η Αναστασία Παντούση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και ειδικότερα στον αγαπημένο της, Ιωάννη Παπαζήση τονίζοντας πως δεν την τρομάζει που κάνουν την ίδια δουλειά.

«Το άφησα να κυλήσει και όταν εγώ ήμουν έτοιμη και ήθελα χωρίς να με αναγκάσει ή να μου το επιβάλει κάποιος. Έτσι, όλα κύλησαν ομαλά με φως. Δεν δυσκολεύτηκα. Ότι και να κάνεις από κάπου θα πιαστούν, οπότε χαίρομαι τη στιγμή. Από την στιγμή που αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να είστε μαζί δεν μπορείς να στερηθείς πράγματα λόγω της δημοσιότητας», είπε η Αναστασία Παντούση.

Μάλιστα, στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν με φοβίζει ότι με τον σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, ίσα ίσα που περιμένω να δούμε μαζί κάποιο επεισόδιο για να ακούσω την κριτική του».

«Με τον σύντροφό μου ταξιδεύουμε συχνά. Πήγαμε πρόσφατα στο Παρίσι και Νορμανδία και μας άρεσε πολύ», πρόσθεσε η Αναστασία Παντούση.

«Είμαι πάρα πολύ αγχωτικός τύπος ανθρώπου. Δεν απολαμβάνω δυστυχώς τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει ψυχανάλυση, δεν μου πήγαινε. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά θέλω πολύ» αποκάλυψε η Αναστασία Παντούση.