Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, άσκησε ο εισαγγελέας στον 39χρονο από τη Δάφνη που ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί του Σαββάτου 31 Ιουλίου, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Η νέα γυναικοκτονία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ σφοδρές αντιδράσεις υπάρχουν στα social media.
Μάλιστα, θέση θέλησε να πάρει δημόσια και η Σοφία Μουτίδου, η οποία ξέσπασε γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:
«Η γυναικοκτονία ως πανδημία πια. Αφύλακτη κοινωνία. Ή άλλες φορές παράλογα «φυλαγμένη». Όπως λένε και οι πιστοί «ο Θεός ν αναπαύσει την ψυχή της». Αφού οι άνθρωποι κατέστη αδύνατο να την φυλάξουν».














