Η ανάρτηση του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τη Eurovision: «Νιώθω ότι θέλω να…»

Η ανάρτηση του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τη Eurovision: «Νιώθω ότι θέλω να...»

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον τελικό της Eurovision, έκανε ο Victor Vernicos στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο 16χρονος καλλιτέχνης δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Να θυμίσουμε πως ο Victor Vernicos που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι What They Say, δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό και αποκλείστηκε στον δεύτερο ημιτελικό.

Η ανάρτηση του Victor Vernicos

«Το ταξίδι της Eurovision. Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά για το μόνο που θέλω πραγματικά να σας ενημερώσω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου.

Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να επιτρέψω σε αυτό το τραγούδι που βγήκε από την καρδιά μου να ακουστεί και να βοηθήσει άλλους, όπως ήδη συμβαίνει σε βαθμό μεγέθους που δεν μπορούσα καν να φανταστώ.

Μας περιμένουν τόσα πολλά, η ευελιξία στη μουσική θα είναι κάτι που θα αλλάζει συνεχώς στη μουσική μου, αν και η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις κάτι δεν θα αλλάξει ποτέ. Το επόμενο βήμα μου προς τα εμπρός μουσικά έρχεται πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το ταξίδι είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα».